Mijn favorieten

De eerste bezichtiging begint tegenwoordig op Funda, de presentatie van een huis is daarom belangrijker dan ooit tevoren.
Verkopers presenteren feitelijk een permanente advertentie op internet. Belangrijk om deze advertentieplaats optimaal te benutten. Een goede foto zegt immers meer dan 1000 woorden.
Maar hoe zorgen we ervoor dat deze nu écht perfect is?
 
Styling
Allereerst adviseren wij u over hoe u uw woning het beste kunt presenteren en wat u daar zelf aan kunt doen.
Veel mensen vinden het moeilijk om door de smaak van iemand anders heen te kijken. Zorg om te beginnen dat alles goed opgeruimd is, gebruik niet te veel accessoires en maak ruimte. Een strak interieur en een lichte wandafwerking komen veel ruimtelijker over.
Het overschilderen van een wand in een gewaagd kleurtje of gedateerd behangetje is om die reden zeker het overwegen waard.
Als u echt goed voor de dag wilt komen, het verkoop klaar maken van uw woning volledig uit handen wil geven, of een leegstaande woning wilt inrichten voor de verkoop, neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan een verkoopstyliste voor u inschakelen..
Zij weet precies waar woningzoekers wel en niet blij van worden.

Fotografie
Vervolgens zorgen wij ervoor dat er door een fotograaf professionele foto’s gemaakt worden. Deze foto’s zijn in feite het visitekaartje van het huis. Woningzoekers zoeken via het Funda op plaats en prijs en gaan dan gelijk foto’s kijken. Binnen enkele seconden wordt beslist of het huis in de smaak valt of niet. Afhankelijk van het door u gekozen verkooppakket worden er tevens 360 graden foto`s of een hoogte foto van uw woning gemaakt.

Video
Wilt u verzekerd zijn van maximale belangstelling voor uw woning dan kunnen wij een professionele video presentatie van uw woning laten maken, voorzien van voice over en hoogte beelden.

Plattegronden
Ook worden er digitale plattegronden van het huis gemaakt, zowel in 2D als in 3D.
Hierdoor krijgen woningzoekers inzicht in de ruimte en mogelijkheden van uw woning.

Social Media
Naast plaatsing op diverse woningverkoopsites zoals Funda, Jaap, enz, plaatsen wij voor een maximaal bereik onder woningzoekers uw woning op onze Facebook pagina en Youtube.

HelpMee!
Ook u kunt mee helpen door zelf uw woning te promoten via HelpMee. 
Dit is een speciaal ontwikkelde marketingtool waarmee u binnen 5 minuten uw vrienden, familie en kennissen informeert dat uw huis te koop staat. Zij informeren op hun beurt hun familie, vrienden en kennissen. Zij informeren op hun beurt hun familie, vrienden... Het werkt snel en simpel. Een email adres is zelfs al voldoende om mee te doen. Een extra onderscheidend hulpmiddel en dus hogere verkoopkansen.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring