Mijn favorieten

Verkoopmakelaar

Er zijn talloze redenen waarom iemand zijn huis wilt verkopen zoals bijvoorbeeld de wens naar meer of minder ruimte, een verandering in de werkomgeving of misschien een verandering in de privé situatie.
Maar ook de huidige rentestand is steeds vaker aanleiding om juist nu een ander huis te zoeken en om die stap te maken. Een huis verkopen is een serieuze zaak, het gaat immers om veel geld, waar ook veel emotie bij komt kijken. Om het proces in goede banen te leiden wordt gebruik gemaakt van een makelaar.
  • Een makelaar onderzoekt de staat van het pand en beoordeelt de waarde ervan
  • Een makelaar adviseert m.b.t. de verkoopstrategie en zet hiervoor de juiste middelen in
  • Een makelaar verzorgt de contacten, de bezichtigingen en de onderhandelingen met de potentiele kopers
  • Een makelaar stelt een koopovereenkomst op en onderhoudt contacten met derden om tijdens transacties de gestelde doelen te realiseren
  • Een makelaar doet onderzoek om de rechtmatigheid van een verkoop van onroerend goed vast te stellen voordat het wordt verkocht en om ervoor te zorgen dat de transactie niet is onderworpen aan geschillen of beperkingen
 
De verkoop van uw woning wilt u samen doen met een makelaar. Een ervaren makelaar met de juiste kennis, het juiste netwerk en beschikking over de juiste middelen zodat uw huis op een prettige manier kan worden verkocht tegen een goede prijs. Dan maakt u met De Wekker Wonen de juiste keuze. De Wekker Wonen is sinds 2007 actief in de woning makelaardij in regio Alphen aan den Rijn en is als geen ander op de hoogte van alle ins en outs uit het Groene Hart.
 

Uit ervaring weten we dat klanten behoefte hebben aan keuzemogelijkheden. Ieder huis en iedere klant is anders. Daarom hebben we onze dienstverlening zo ingericht dat u kunt kiezen uit verschillende pakketten met een daarbij behorende prijs. Een voor u passend pakket wat aansluit bij uw wensen. En dat op basis van no cure no pay.

Graag maken wij een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of een gratis waardebepaling.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring