Mijn favorieten

Ons kantoor

De Wekker Wonen is een full service makelaarskantoor met een eigentijdse visie dat inmiddels meer dan 10 jaar succesvol bestaat.

Wij zijn thuis in verkoop, aankoop, taxaties, waardebepalingen en (ver)huur.

Wij maken gebruik van o.a. Funda, social media, professionele fotografie, styling en verschillende interactieve 3D presentatie technieken.

Ons streven naar een hoog service- en kwaliteitsniveau ziet u terug in de beoordelingen door onze klanten.

Dit succes is te danken aan onze deskundigheid, gedegen marktkennis en ons grote netwerk. Wij zijn transparant, eigenzinnig en kleinschalig. Door bewust kleiner te blijven zijn wij een kantoor met korte lijnen. Wij beperken het aantal opdrachten in onze portefeuille zodat wij er kunnen zijn voor u, bij ons bent u klant en geen dossier. Wij vertalen uw wensen in mogelijkheden en denken pro-actief met u mee. Uit ervaring hebben we geleerd dat onze klanten behoefte hebben aan keuzes. Vanuit dat oogpunt hebben pakketten op maat ontwikkeld. Afhankelijk van uw wensen & behoefte kiest u voor het pakket wat bij u past. En dat tegen een goede prijs en op basis van no cure no pay.
De eigenaar van De Wekker Wonen is Register Makelaar & Taxateur Marco van der Wilt. Hij is geboren en getogen in het Groene Hart en hij is daardoor als geen ander op de hoogte van alle ins en outs in dit gebied. Na zijn makelaarsopleiding heeft hij gewerkt op een makelaarskantoor in Leiden. Na de be√ędiging  als officieel Register Makelaar & Taxateur is Marco voor zichzelf begonnen. Sinds 2007 heeft Marco kantoor in Alphen aan den Rijn waar hij ook woont.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring