Mijn favorieten

Ons kantoor

De Wekker Wonen is een gecertificeerd full service makelaarskantoor dat inmiddels meer dan 10 jaar succesvol bestaat in de regio Alphen a/d Rijn.  Wij zijn thuis in verkoop, aankoop, taxatie, waardebepaling en (ver)huur en werken nauw samen met andere relevante kantoren. Daardoor beschikken wij over een groot netwerk.


De Wekker Wonen hanteert een eigentijdse en creatieve aanpak. Naast de standaard activiteiten die je van een makelaar mag verwachten zijn wij continue op zoek naar aanvullende verkoop bevorderende mogelijkheden. 

De Wekker Wonen staat voor een no nonsens aanpak. Geen vaste kantoortijden, geen duur kantoorpand, geen moeizame communicatie. Wel persoonlijke begeleiding, wel gezamenlijk belang, wel volledige inzet en betrokkenheid. Bij ons bent u klant en geen dossier. Ons streven naar een hoog service- en kwaliteitsniveau ziet u terug in de beoordelingen door onze klanten. De eigenaar van De Wekker Wonen is Register Makelaar & Taxateur Marco van der Wilt. Hij is geboren en getogen in het Groene Hart en hij is daardoor als geen ander op de hoogte van alle ins en outs in dit gebied. Na zijn makelaarsopleiding heeft hij gewerkt bij een makelaarskantoor in Leiden. Na zijn beëdiging  als officieel Register Makelaar & Taxateur is Marco voor zichzelf begonnen. Sinds 2007 heeft Marco kantoor in Alphen aan den Rijn waar hij ook woont.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring