Skip to Content

Papiermolen 38 Alphen Aan Den Rijn

Verkocht
€ 375.000 k.k.
  • Postcode: 2406 KM
  • Woonoppervlakte: 113 m2
  • Perceeloppervlakte: 137 m2
  • Inhoud: 385 m3
  • Bouwjaar: 1988

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Bieden vanaf €375.000 kk

Leuke gezinswoning met heerlijke achtertuin op ZW in de populaire wijk Beerendrecht. Dankzij de dubbele dakkapel (kunststof) heeft de woning 4 slaapkamers met mogelijkheid tot 5. Parkeren kan op eigen terrein.

De INDELING van de woning is als volgt:
De entree bereikt u via de diepe voortuin met oprit. De gang biedt toegang tot een inbouwkast met garderobe mogelijkheid, de meterkast, de toiletruimte en trap naar de 1e verdieping. De toiletruimte beschikt over een fonteintje en toilet en is verder voorzien van mozaiek wandtegels in de kleurstelling wit/groen. De lichte laminaatvloer in de gang is doorgetrokken tot in de woonkamer en keuken.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een royale open keuken (2018) in L vorm met heel veel opbergmogelijkheid. Vanuit de keuken kijkt u uit op een autoluw straatje dankzij een breed raam. De keuken is gebroken wit met witte wandtegels en een houtlook aanrechtblad. Verder beschikt de keuken over diverse apparatuur zoals een koelkast, een vriezer, een vaatwasser, een 4 pits inductie.
De woonkamer is ruim dankzij een uitbouw en biedt voldoende ruimte voor een grote zithoek en een aparte eethoek. Dankzij de gevelbrede glazen pui is de woonkamer heerlijk licht en heeft u mooi zicht op de zonnige achtertuin.

De achtertuin bereikt u middels openslaande tuindeuren. Door de gunstige ligging van de tuin (Zuid West) kunt u heerlijk genieten van de zon en dankzij een electrisch bedienbare zonwering weert u de zon uit uw woonkamer. De tuin is verzorgd en gedeeltelijk voorzien van bestrating in combinatie met speelse borders. Achterin de tuin treft u een houten berging met elektra en voldoende ruimte voor het stallen van tuinartikelen/fietsen. De tuin is in het bezit van een achterom. De houten kozijnen van de woning zijn in 2021 nog aan de buitenzijde geschilderd.

1e verdieping:
Via de overloop bereikt u 3 slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en beschikt over voldoende ruimte voor een groot twee persoonsbed en een kledingkast. De kinderkamer aan de achterzijde is voorzien van een rolluik. Beide kamers kijken schuin uit op korenmolen de Eendracht en op een mooi begroeide boom met daarmee veel privacy. De nette badkamer is voorzien van witte wandtegels en antraciet vloertegels. Hier treft u verder een heerlijk ligbad met handdouche, een hoekdouche, design radiator, hangtoilet met dual flush, wastafel met meubel en een openslaand raam. De gehele verdieping is v.v. een laminaatvloer.

2e verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Op de ruime overloop treft u de opstelplaats voor de CV combi-ketel (2020) en de aansluiting voor wasmachine en droger. De overloop biedt verder toegang tot de deur naar een vierde slaapkamer. Deze kamer is royaal dankzij de dubbele dakkapel (kunststof) en bestrijkt de gehele lengte van de woning met grote raampartijen aan weerzijden en extra bergruimte onder de knieschotten. Indien gewenst kunt u door een andere indeling van deze verdieping een vijfde slaapkamer realiseren. Op de vloer treft u een laminaat vloer.

LOCATIE
De woning ligt in de populaire woonwijk Beerendrecht, een kindvriendelijke wijk met veel groen voorzieningen, verschillende speeltuintjes en een voetbalveldje. Recreatiegebied ‘Park Zegersloot’ is nabij met verschillende horecagelegenheden, een recreatie strandje, diverse sportverenigingen en eindeloos veel wandel- en fietspaden. Het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn met een verscheidenheid aan winkels, horeca en theaters ligt op enkele minuten van de woning. De bereikbaarheid is perfect. Het CS ligt op korte afstand van de woning, meerdere bushaltes liggen om de hoek en uitvalswegen richting de grote steden bereikt u snel.

Locatie

Neem contact met De Wekker Wonen

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Contactgegevens De Wekker Wonen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back to top
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken