Skip to Content

Over De Wekker Wonen

Bij De Wekker Wonen draait het niet alleen om uw stenen maar ook om u en om uw verhalen.  Het gaat immers om de grootste investering in uw leven. Om het waarmaken van uw droom, als u een huis wilt kopen. Of om het creëren van waarde als u juist wilt verkopen. Het betreden van de huizenmarkt is één groot avontuur. De Wekker Wonen zorgt ervoor dat uw avontuur leuk, lonend en zonder zorgen verloopt. 

Goede begeleiding De Wekker Wonen

Wij weten dat goede begeleiding bij één van belangrijkste beslissingen in uw leven erg belangrijk is bij het kopen of verkopen van een woning. Samen gaan we dit avontuur aan en we begeleiden u actief waarin we succesvol zullen zijn. Ook nadat ons eigenlijke werk erop zit kunt u altijd op ons terugvallen. Ons streven naar een hoog service- en kwaliteitsniveau is terug te zien in de goede Funda beoordelingen door onze klanten.

Ervaren makelaars

Wij zijn Marco en Mireille en wij wonen met onze sportieve zoon van 13jr en onze stoere pleegdochter van 7jr in Alphen aan den Rijn. Wij zijn het gezicht van De Wekker Wonen maar achter de schermen dragen er nog meer partijen, met veel passie, bij aan de groei van het bedrijf.

Wij zijn thuis in AANKOOP, VERKOOP en TAXATIES. Wij helpen ook bij verkoopstyling, de nieuwste 3D presentatie technieken, diverse nieuwe online mogelijkheden en bij hypotheekadvies. Wij zijn het makelaarskantoor met een eigentijdse visie en dagen onszelf in deze snelle markt continu uit om te innoveren en optimaliseren.  Dit, zodat ons advies en onze middelen nog beter aansluiten bij uw wensen en doelen, daarin streven wij naar perfectie.

Wat maakt ons anders?

  • Onze aanpak met ons uniek en bewezen marketing- en social media plan
  • Ons verkooppakket op maat passend bij uw wensen en uw budget
  • Onze motivatie, wij zetten net die extra stap
  • Onze houding, wij zijn er voor u en zijn daarom ook buiten kantooruren bereikbaar
  • Ons grote netwerk en grote database opgebouwd vanaf 2007
  • Onze service garantie ‘no cure no pay’

 

Neem contact met De Wekker Wonen

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Contactgegevens De Wekker Wonen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back to top
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken