Skip to Content

Verkoop woning

Verkopen woning zonder zorgen dankzij ons uniek en bewezen marketingplan

Een huis verkopen is een serieuze zaak, het gaat immers om veel geld, waar ook veel emotie bij komt kijken. Om het proces in goede banen te leiden wordt gebruik gemaakt van een makelaar. Een ervaren makelaar met de juiste kennis, het juiste netwerk en beschikking over de juiste middelen zodat uw huis zonder zorgen kan worden verkocht tegen een goede prijs. Dan maakt u met De Wekker Wonen de juiste keuze.  Uit ervaring weten we dat klanten behoefte hebben aan keuzemogelijkheden. Ieder huis en iedere klant is anders. Daarom hebben we onze dienstverlening zo ingericht dat u kunt kiezen uit verschillende verkooppakketten met een daarbij behorende prijs. Een voor u passend verkooppakket icm ons uniek en bewezen marketingplan.  En dat op basis van no cure no pay.  Maak gerust een vrijblijvende afspraak en we vertellen u meer.

De Wekker Wonen investeert graag in een duurzame relatie. Zo kunt u te allen tijde op ons terugvallen. Ook nadat de woning is overgedragen.

De Wekker Wonen is sinds 2007 actief in de woning makelaardij in regio Alphen aan den Rijn en is als geen ander op de hoogte van alle ins en outs uit het Groene Hart.

 

Oriënterend gesprek verkoop huis

Juist wanneer uw plannen nog niet definitief zijn denken wij graag met u mee. Benieuwd naar de (over)waarde van uw woning? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling.

Neem contact met De Wekker Wonen

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Contactgegevens De Wekker Wonen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back to top
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken