Skip to Content

Costa Ricastraat 77 Alphen Aan Den Rijn

Verkocht
€ 425.000 k.k.
  • Postcode: 2408 MJ
  • Woonoppervlakte: 132 m2
  • Perceeloppervlakte: 139 m2
  • Inhoud: 478 m3
  • Bouwjaar: 1993

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Bieden vanaf € 425.000 kk

KIJKDAGEN OP 11 + 13 APRIL. GRAAG AANMELDEN VIA DE MAIL MET VOORKEUR DAG/DAGDEEL.

Heerlijk lichte en goed onderhouden gezinswoning met 4 slaapkamers en zonnige achtertuin in de populaire wijk Kerk en Zanen.

SAMENVATTEND
– Riante woonkamer met gevelbrede glazen pui
– Royale luxe keuken
– Heerlijke tuin op het zuiden met stenen berging en achterom
– 4 slaapkamers met mogelijkheid tot 5
– Autovrij aan de voorzijde dus rustig gelegen
– Nabij scholen, voorzieningen, CS, Europapark en diverse uitvalswegen
– Oplevering mei/juni

De INDELING van de woning is als volgt:
De entree bereikt u via de voortuin. De gang biedt toegang tot een garderobe mogelijkheid, de meterkast, de toiletruimte en trap naar de 1e verdieping. De toiletruimte beschikt over een fonteintje en toilet en is verder voorzien van een witte wandtegel en grijs-wit gespikkelde vloertegel. De trap naar de 1e verdieping is zwart gestoffeerd. Via een deur met doorkijk bereikt u vanuit de gang ook de woonkamer. De woonkamer is royaal en biedt voldoende ruimte voor een grote zithoek en een aparte eethoek. Dankzij de gevelbrede glazen pui is de woonkamer heerlijk licht en heeft u mooi zicht op de zonnige achtertuin. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een royale open keuken met heel veel opbergmogelijkheden. De keuken is wit met een zwart stenen aanrechtblad en beschikt verder over diverse apparatuur zoals een koelkast, een diepvries met 3 lades, een vaatwasser, een 4 pits gasfornuis en een combi oven. De gehele verdieping is voorzien van een sfeervolle doorgetrokken houten vloer.

De achtertuin bereikt u middels een openslaande deur. Door de ligging van de tuin (ZUID) kunt u heerlijk genieten van de zon en dankzij een electrisch bedienbare zonwering weert u de zon uit uw woonkamer. De tuin is verzorgd en voorzien van bestrating, houten vlonders, speelse borders en kunstgras. Achterin de tuin treft u een stenen berging met elektra en voldoende ruimte voor het stallen van tuinartikelen/fietsen. De tuin is in het bezit van een achterom.

1e verdieping:
Via de overloop bereikt u 3 slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer (thans in gebruik als kinderkamer) ligt aan de achterzijde van de woning en beschikt over voldoende ruimte voor een groot twee persoonsbed en een kledingkast. De grotendeels witte badkamer is eenvoudig maar zeer netjes en heeft dankzij de afmeting veel potentie. Thans treft u hier een heerlijk ligbad, toilet, wastafel, meubel en openslaand raam. De gehele verdieping is v.v. een mooi doorgelegde zwarte vloerbedekking.

2e verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Op de overloop treft u de opstelplaats voor de cv combi ketel en de vlizotrap naar de zolder. De overloop biedt verder toegang tot de deuren naar de huidige ouderslaapkamer en naar een afgesloten waskamer. De waskamer beschikt over een aansluiting voor wasmachine en droger en heeft verder een wastafel met meubel en groot dakraam. De huidige ouderslaapkamer is royaal en bestrijkt de gehele lengte van de woning met grote dakramen aan weerzijden en extra bergruimte onder de knieschotten. Op de vloer treft u een lichte laminaat vloer. Het plaatsen van een dakkapel gaat u nog meer ruimte geven.

Deze woning staat midden in de populaire woonwijk Kerk en Zanen. Scholen en speelmogelijkheden voor kinderen zijn letterlijk om de hoek en ook winkels en CS liggen op loopafstand. Via de nabije uitvalswegen zit u binnen no time op de wegen richting de grote steden.

Neem snel contact op voor een afspraak!

Locatie

Neem contact met De Wekker Wonen

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Contactgegevens De Wekker Wonen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back to top
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken