Skip to Content

Spuisluis 79 Alphen Aan Den Rijn

Verkocht
€ 410.000 k.k.
  • Postcode: 2408 PR
  • Woonoppervlakte: 122 m2
  • Perceeloppervlakte: 145 m2
  • Inhoud: 474 m3
  • Bouwjaar: 1995

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Bieden vanaf €410.000 kk

Ruime lichte hoekwoning met uitgebouwde woonkamer, diepe tuin op het oosten en centraal gelegen in een populaire kindvriendelijke woonwijk. Energielabel B.

SAMENGEVAT
– Hoekwoning met ruime living dankzij uitbouw
– Zeer lichte woonkamer dankzij grote glazen pui en zijramen
– Moderne keuken vv alle benodigde apparatuur
– 3 royale slaapkamers, voorheen 4
– Nette badkamer
– Ruime voorzolder
– Veel parkeergelegenheid voor de deur
– Energielabel B
– In jonge populaire en kindvriendelijke woonwijk nabij vele voorzieningen

De INDELING van de woning is als volgt:
Via de betegelde voortuin met groenborders bereikt u de woning.

BEGANE GROND
Entree met garderobemogelijkheid en toegang tot de toiletruimte, meterkast en trap naar boven. Ook biedt de gang toegang tot de ruime lichte woonkamer. Deze is voorzien van een fraaie doorgelegde houten vloer. Dankzij de uitbouw met grote glazen pui aan de achtergevel heeft u vanuit de woonkamer goed zicht op de zonnige achtertuin. Deze bereikt u via openslaande deuren. De achtertuin bevindt zich op het oosten maar dankzij de diepte van de tuin kunt u hier de hele dag van de zon genieten. De tuin is gedeeltelijk bestraat en gedeeltelijk voorzien van borders met beplanting. Tenslotte treft u hier nog een houten berging en een achterom. De L-vormige keuken is open en modern dankzij de witte keukenkastjes i.c.m. een dun aanrechtblad in kleur antaciet. Dankzij een groot openslaand raam kijkt u vanuit de keuken uit op de voortuin en op een in 2021 opnieuw aangelegde speeltuin. In de keuken treft u diverse apparatuur zoals een oven, een magnetron, een vaatwasser, een inductiekookplaat met afzuigkap, een koel/vriescombinatie en een spoelbak met mengkraan.

EERSTE VERDIEPING
Op de 1e verdieping treft u twee slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is royaal dankzij samenvoeging van 2 slaapkamers. Door een simpele ingreep maakt u hier weer 2 slaapkamers van. De moderne frisse badkamer is voorzien van een houtlook wandmeubel met 2 ronde witte waskommen, een inloopdouche, een hangtoilet en Zuid Europese tegels icm gestuukte wanden. U kunt de badkamer voldoende ventileren dankzij een raam en de mechanise ventilatie. De ruime overloop brengt u naar de 2e verdieping.

TWEEDE VERDIEPING
Op de voorzolder treft u de opstelplaats van de CV-ketel (2012) en de aansluiting voor wasmachine/droger. Ook treft u hier praktische bergruimte achter de knieschotten. Via deze ruime overloop bereikt u een royale slaapkamer met hoog plafond en veel lichtinval. Door een andere indeling van deze verdieping kunt u hier 2 slaapkamers creëren.

LOCATIE
De woning ligt in een kindvriendelijke en rustige buurt. De buurt is in 2021 vernieuwd! Hierbij is de speeltuin aan de voorzijde gemoderniseerd en is er extra parkeergelegenheid bijgekomen. Op korte afstand van winkelcentrum De Atlas, het Europapark, diverse speelgelegenheden, basisscholen, kinderdagverblijf, NS-station en de uitvalsweg N11. Het stadshart met theater, bioscoop en restaurants ligt op een paar minuten fietsen.

Locatie

Neem contact met De Wekker Wonen

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Contactgegevens De Wekker Wonen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back to top
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bereken eenvoudig de geschatte
waarde van uw huis!

Bereken