Mijn favorieten

Verkoop

Zonder zorgen uw huis verkopen dankzij ons uniek en bewezen marketingplan

Een huis verkopen is een serieuze zaak, het gaat immers om veel geld, waar ook veel emotie bij komt kijken. Om het proces in goede banen te leiden wordt gebruik gemaakt van een makelaar. Een ervaren makelaar met de juiste kennis, het juiste netwerk en beschikking over de juiste middelen zodat uw huis zonder zorgen kan worden verkocht tegen een goede prijs. Dan maakt u met De Wekker Wonen de juiste keuze.  Uit ervaring weten we dat klanten behoefte hebben aan keuzemogelijkheden. Ieder huis en iedere klant is anders. Daarom hebben we onze dienstverlening zo ingericht dat u kunt kiezen uit verschillende verkooppakketten met een daarbij behorende prijs. Een voor u passend verkooppakket icm ons uniek en bewezen marketingplan.  En dat op basis van no cure no pay.  Maak gerust een vrijblijvende afspraak en we vertellen u meer.

De Wekker Wonen investeert graag in een duurzame relatie. Zo kunt u te allen tijde op ons terugvallen. Ook nadat de woning is overgedragen. 

De Wekker Wonen is sinds 2007 actief in de woning makelaardij in regio Alphen aan den Rijn en is als geen ander op de hoogte van alle ins en outs uit het Groene Hart.

 
Orienterend gesprek


Juist wanneer uw plannen nog niet definitief zijn denken wij graag met u mee. Benieuwd naar de (over)waarde van uw woning? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling.

 

 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring