Mijn favorieten

Aankoopmakelaar

Een huis kopen is een belangrijke, spannende en leuke stap. Soms kan de zoektocht naar een droomwoning een uitdaging zijn door bijvoorbeeld een eigen drukke agenda, door de huidige huizenmarkt of door onvoldoende marktkennis. 
Een aankoopmakelaar kan helpen om zonder problemen en tegen de beste voorwaarden en prijs op de juiste locatie een droomhuis te vinden.
  • Een aankoopmakelaar helpt met en adviseert bij het opstellen van een wensen lijst
  • Een aankoopmakelaar zoekt o.b.v. vastgestelde wensen naar passende woningen
  • Een aankoopmakelaar regelt de bezichtigingen
  • Een aankoopmakelaar bepaalt de marktwaarde, courantheid (verhandelbaarheid) en bouwkundige staat. Indien raadzaam regelt een aankoopmakelaar een bouwkundige keuring.
  • Een aankoopmakelaar checkt juridische aspecten, aanwezigheid olietank, Kadaster en bestemmingsplannen
  • Een aankoopmakelaar begeleidt en verzorgt het biedings- en onderhandelingsproces, de prijs en overdrachtsdatum en bijzondere clausules
  • Een aankoopmakelaar verzorgt de afhandeling: keuze voor een financieel tussenpersoon en de notaris, controle van de opgemaakte koopovereenkomst, bewaken van belangrijke data en eventuele actiepunten uit de koopovereenkomst, begeleiden bij de inspectie en notariële overdracht
Ook als de droomwoning al is gevonden kan gebruik gemaakt worden van een aankoopmakelaar. Het is vanzelfsprekend dat aspecten dan rooskleuriger lijken dan dat ze in werkelijkheid zijn. De verkopende makelaar behartigt daarbij de belangen van de verkopende partij en vraagt een zo hoog mogelijke prijs. Het is dan verstandig om je onafhankelijk en eerlijk te laten adviseren. Daarmee kunt u niet alleen tijd, geld maar ook zorgen besparen. 

De Wekker Wonen kan u helpen met het zoeken, vinden en kopen van uw droomhuis. De Wekker Wonen is al meer dan 10 jaar werkzaam als aankoopmakelaar in het groene Hart.

Heeft u specifieke wensen, dan kunt u met ons ook een maatwerk afspraak maken. Wij komen onze werkwijze graag vrijblijvend bij u uitleggen.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring